15 de jul. 2012

Via Reina-Sánchez

GANIVET DE DIABLES
  • Llargària: 235m
  • Dificultat: V+/Ae
  • Material utilitzat: Semàfor microfriends, link cam verd i groc, cordills per a pitons, un estrep i cintes exprés -pel quart llarg ens hagués anat de conya repetir un 2 o bé carregar un 3-
  • Orientació: Est
  • Ressenya consultada: La guapetona d'Escalatroncs
  • Observacions: El segon llarg en quan a grau s'assembla al tercer, el quart ens pot fer dubtar depenent de les nostres habilitats en l'encastament, però es prou encertat com la resta
by Escalatroncs

La dieta del dia l'hem planejat amb cura per a les diferents necessitats del moment i en el menú tenim tres plats per a escollir. La decisió de que ens empassarem la tenim clara molt aviat i ens demanem el que està en segon lloc a la llista, doncs el primer fa tot just una setmana que el van tastar i no cal tenir tantes ansies, i el tercer és una mica petit per omplir la nostra gana, total, que ens anem a atipar-nos a la Reina-Sánchez.

El plat té força caràcter per una línia contundent. Està renovat conservant orígens de la seva creació i a nosaltres ens resulta ser abundant i molt variat, cada cullerada ens omple de múltiples sensacions que ens fan vibrar. Per a menjar-nos tot ell sencer hem hagut de dedicar-li temps i esforç, i ens deixa molt satisfets.

Només remarcar, que quan m'empassava la cinquena peça m'he trobat el tercer os de la renovació, crec que era, mig sortit, la carn on s'endinsa s'està trencant i fa mala olor clavar la forquilla, bé, parlant més clarament xapar. També hi havien algunes xapes molt fluixes i alguna al límit que hem collat tot el que hem pogut, bàsicament en el cinquè i setè llarg.


Inici primer llarg
Segon llarg


Segon llarg
Inici tercer llarg
Tercer llarg



Inici quart llarg

Quart llarg

Arribant R4
Inici cinquè llarg
Cinquè llarg



Arribant R5
Sisè llarg
Inici setè llarg
Setè llarg




Setè llarg
Arribant a la còmode R7
Desapareixent en el vuitè llarg

3 comentaris:

  1. Enhorabona una gran via, esperem que hagin retallat encara més l'empotrament

    ResponElimina
  2. Ei, aquesta és bona, lògica, elegant i que et fa treballar de valent. La vaig fer quan no l'havien re-equipat i recordo que ens faltaven cintes per xapar tots els burins que podiem a les Rs, perquè no n'hi havia ni un que es salves jejeje. Bona elecció, m'agrada aquesta dieta!!!

    ResponElimina
  3. Vaja viote !! felicitats.

    ResponElimina