26 de des. 2012

Via Alta Fidelitat

SERRAT DELS MONJOS
  • Llargària: 150m
  • Dificultat: 6a (obligat 5b)
  • Material utilitzat: Cintes exprés, link cam verd i groc, semàfor microfriends, un tascó petit -el 3- que és prescindible, però ja que el duia el vaig fer servir,  i una baga per a sabina
  • Orientació: Sud
  • Ressenya consultada: Al blog Muntanyenc i a la guia nova de la cara sud de Montserrat, volum 2, de Luis Alfonso

by Montse Molano (Ressenya dibuixada dels Masó)

De mica en mica s'omple la pica i una altra més per a la saca d'aquestes contrades. No la teníem ni al cap, però una persona propera que la visita ens fa agafar curiositat, i aquí estem per a saciar-la, a més, després de les tibades que vam fer ahir, avui ja ens va bé quelcom més calmat.

La via va fent uns quants giravolts i en un d'ells es creua amb la via Bikini, en aquest punt és molt fàcil tirar per la tangent i acabar posant-nos el banyador per barret -el diedre de 6b- com a mi em va passar, però cap problema, és fàcil tornar a retrobar la nostra via, pot ser desfent una mica, dependrà a on ens trobem, cal anar a buscar el cim de l'aresta que hem deixat a la nostra dreta i fàcilment en aquesta mateixa direcció trobarem l'R3 als nostres peus.

Hi ha algun grau de la ressenya original que no lliga gaire amb la realitat, sobre tot pel pas d'Ae marcat a l'últim llarg, segur que aquí tal i com és la roca es deu haver caigut quelcom i ara és més fàcil. Estic més d'acord amb el V+ que he vist posteriorment a la guia nova de la cara sud de Montserrat, però per a seguir el recorregut pot ser és més útil la ressenya original i encara millor la intuïció.

Primer llarg
Inici segon llarg


Inici tercer llarg

Quart llarg

Arribant R4

2 comentaris:

  1. Sí, és fàcil marxar de via, sort de la ressenya detallada dels Masó! també recordo que el pas d'0artifo també ens va sortir en lliure.
    Ara a fer la Estereotip o la Alba oi que segur us agraden.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ji ji, tot just estava el dissabte, es que les parets aquestes son ideals per a quan el fred escanya!

      Elimina