17 de gen. 2013

Via Alba oi...?

SERRAT DELS MONJOS
  • Llargària: 260m
  • Dificultat: 6a/Ae (obligat 5c/Ae)
  • Material utilitzat per a la primera part: Cintes exprés, estreps, alien verd i blau, link cam verd i groc, bagues i cordinos
  • Orientació: Sud
  • Ressenya consultada: Al bloc del Romàntic Guerrer


Com no estic al cas de tot, no sabia l'existència d'aquesta via fins que dissabte passat, quan escalava una altra a la vora, la força recomanable via Estereotip, vaig veure uns nanos molts trempats que estaven passant el petit sostre del segon llarg. Em vaig quedar ben encuriosida i avui que amb en Xavi puc fer una petita escapada anem satisfer aquest desig.

Només hem fet la primera part de la via doncs a l'acabar aquesta ens hem quedat una mica desinflats i perquè teníem un horari una mica just a complir, amb el que hem baixat pel Torrent del Fondo.

Segurament que ens hem perdut un segon tram més bonic del que aparenta, però la veritat és que el primer tram ens ha defraudat una mica. Tot i així, aquest té una primera tirada que ens ha agradat molt, tècnica on ha calgut estudiar algun pas, una segona correcte i espectacular pel petit sostre per on passa, i a partir d'aquí la cosa no val gaire encara que la quarta tirada és més bona del que sembla.

Comparant amb la ressenya consultada l'equipament ha canviat quelcom. En el tercer no hi ha el pitó, igualment no és cap problema, si es vol assegurar aquest tram de IV abans d'arribar a la reunió es pot fer tranquil·lament; en el quart s'ha canviat algun pitó per parabolt, i en el cinquè no hem vist el pitó, però si un parabolt a uns 10m ben bé en línia recta. Els dos primers estan ídem i no ens ha calgut posar res més, estan prou assegurats, ah, excepte aixecar el vol del terra, a on es diu V i tranquil·lament podria ser V+. 

Inici primer llarg
Primer llarg


Segon llarg
Ballant la polca al segon llarg
Visió del 2n llarg des de la via Estereotip dissabte passat
Inici tercer llarg
Inici quart llarg
Quart llarg






Al bony on he muntat R5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada