7 d’abr. 2013

Via Tope Clàssic

MONTSEC D'ARES - CAP DEL RAS (Àger)
  • Llargària: 275m
  • Dificultat: 6b/A1 (obligat V+/A1)
  • Material utilitzat: Un estrep, cintes exprés, algunes bagues, microfriends del blau al vermell, i link cam verd i groc 
  • Orientació: Sud
  • Ressenya consultada: Escalatroncs
by Escalatroncs

Sona el despertador a les 7 del matí, traiem el nas i fa una rasca considerable. Està tot glaçat i dit i fet esperem a que el sol surti abans que nosaltres, una bona excusa per llevar-se una mica més tard.

Un parell d'hores més tard estem camí de la via amb recel, durant dies ha estat plovent i encara que ahir no va caure ni una gota regalima aigua per arreu, però està decidit que anem si com sigui i si cal ja ens baixarem, fa temps que anem al seu darrera.

Encetem el viatge vertical i l'aigua només ens fa la guitza al segon llarg, o sigui, metres i metres de gaudiment de bona roca i passatges variats, em mola, a més l'escalada és poc atlètica. Arribats a mitja via l'ampli somriure instal·lat al nostre face canvia per un petament de dents, el fred convida al vent a partir d'aquest punt i tremolem fins al final, l'abric habitual previst per si aca no rutlla.

Vaja, al final no ha sigut el millor dia per a conèixer aquesta clàssica d'Àger, una famosa a internet, només cal posar al buscador "tope cl" i ja et dóna l'opció "tope classic ager", i com no, el primer a la llista Escalatroncs, s'ho ha currat i guanyat a pols.

La via resta prou equipada i només hem trobat algun xapatge quelcom estrany, ah, i com a curiositat l'inici del novè llarg, vaja V+ més entremaliat comparat amb els 6a precedents que ens han sortit nets i brodats, pot ser ha sigut el fred i el factor sico de poder acabar estampat com un cromo a la feixa de la R que ens ha collat!

8 del matí encara tot glaçat
Inscripció a peu de via
Primer llarg
Inici segon llarg mullat




Segon llarg

Inici tercer llarg

Quart llarg

Inici sisè llarg


Inici setè llarg
Fi de via amb un fred que pela

3 comentaris:

  1. Una via maquíssima, em sembla que va ser la primera que vaig fer aquí...parlem de l'abril no? perquè com encara fa força fred...jajaja veig que vas mes endarrerida que jo publicant.

    ResponElimina
  2. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina
  3. Estos deportes son muy buenos, intentaré salir mas a menudo, saludos y ánimos para que sigáis practicando deporte, moldeo por inyeccion, gracias apoyo

    ResponElimina