22 d’abr. 2012

Vies Petit Gifré i Cutlass

by Montse Molano
SERRAT D'EN MUNTANER
  • Llargàries: 30m la Gifré si obviem l'últim llarg i fem tots dos primers en un, i 27m la Cutlass
  • Dificultat: 5c/Ae i 5c
  • Material utilitzat: Cintes exprés
  • Orientació: Est
  • Ressenya:





Avui sortim de Barna que ja cauen quatre gotes, però continuem camí cap a Montserrat refiant-nos de les previssions de que enllà aguantarà i perquè ens ajuntem amb l'Esteve i l'Arnau que també baixem a provar sort en aquest lloc escollit per a sortir corrents sense gaires problemes donat el cas de que s'acabi obrint l'aixeta.

La primera via l'havia fet fa temps costant-me Déu i sa mare de segona i l'Ae amb estrep, però aquest cop ho veig més clar i fins hi tot provo de passar en lliure l'Ae i em surt, o sigui, que el grau déu anar pel que he marcat i he vist que algú també deia perquè sinó no passo, bé, he sigut valenta a provar-ho donat que les assegurances estan a tocar, sinó un altre gall crec que hagués cantat. La segona via i altres més que hi han son novetats per a nosaltres que no sabíem que estaven obertes. Després ens anem a la cara oest en busca de la via Abierto hasta el atardecer, però ens enredem i ens fiquem en una que el segon llarg ens deixa ben penjats, com encara no ens hem mullat decidim no temptar més a la sort i abandonem deixant un maillon, més tard ens assabentem que la via és Papa krestras que queda més a l'esquerra de la que buscàvem, carai, es que no estem al dia.

Inici via Petit Gifré
Inici via Cutlass


Despenjant alhora als companys

R1 via Papa Krestas

2 comentaris:

  1. El temps tan canviant ens està fent anar de corcoll...per cert aquesta Papa Krestas no la conec on puc trobar la ressenya, a l'esquerra de la Abierto hasta el atardecer no sabia que hi hagués cap altra via.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Je je, nosaltres tampoc ho sabíem i pensàvem que estàvem a l'altre. A l'inici del segon ens vam adonar de que ens havíem confós per lo dur del tema. Ara t'envio per mail la info que vaig trobar després. Salut Jaume.

      Elimina