16 d’abr. 2012

Via Puigarnau-Espunyes

ROCA DEL CORB
by Montse Molano
  • Llargària: 100m
  • Dificultat: V+/Ae
  • Material utilitzat: Cintes exprés i un estrep
  • Orientació: Sud
  • Ressenya consultada: Lanochedelloro

Aquest cap de setmana per fer massa cas a les previsions meteorològiques ens ha resultat poc profitós per anar a escalar, això ens serveix d'excusa per a fer avui una petita escapada a aquesta zona que fa molt temps que la tenim en ment.
L'aproximació la realitzem des del Monestir i arribats a la cruïlla de la Drecera dels 3/4 o al Camí de les Aigües de les Canals agafem aquesta última opció. Ens desviem per anar a peu de via ben bé a la cruïlla, un sender força tancat que va flanquejant a distància de la paret, fins que ens situem sota el nostre objectiu i aleshores cap amunt procurant no quedar-te enganxat a lloc, o sigui, recomanable anar amb pantaló llarg i unes tisores de podar.
La roca tal com la via son molt variades amb una última tirada de xemeneia per a fer afició a aquesta tècnica d'escalada. Nosaltres com ens hem deixat part del vestuari abaix per a que no ens fes nosa a la xemeneia hem baixat rapelant, excepte la primera reunió les altres son rapelables i per a fer-ho en dos ràpels més còmodes a l'R2 hi ha una segona R més a l'esquerra.

Aproximant des del Monestir
Primer llarg
Inici primer llarg


Inici segon llarg

Inici segon llarg

Segon llarg
Arribant R2
Inici tercer llarg
Inici xemeneia tercer llarg







Tercer llarg
R3
Inici quart llarg

Quart llarg

Arribant R4

3 comentaris:

  1. Fa temps que diem d'anar a aquesta roca oblidada, però mai trobem el moment, però veient les fotos em sembla que no trigarem a trobar-lo. Es veu molt xula!

    Salut, tàpia, roses i llibres!

    ResponElimina
  2. Ep Montse, vas retrasada de piulades, no es pot escalar tant! La Puigarnau-Espunyes és una escalada diferent, no sembla que escalis a MOntserrat, a mí em va sorpendre i és de les que repetiré segur, heu fet la Del costat, la Serrat-Torras? també val molt la pena, però és més plaquera i té artifo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Jaume, tens tota la raó, sempre que puc m'escapo i no hi ha manera de portar-lo al dia!
      Doncs la Serrat-Torras la volíem fer el mateix dia, però el temps no era gaire agraït i amanit amb vent només vam optar per aquesta, gràcies per la info, m'encanten les plaques.

      Elimina