24 de febr. 2013

Via Stoc de Coc sortint per Monges Mascles

by Montse Molano
MALANYEU-Paret del Devesó (Cingles del Molí)
  • Llargària: 160m
  • Dificultat: V+
  • Material utilitzat: Cintes exprés
  • Orientació: Sud-est
  • Ressenya: Moliclimbs

La idea inicial era anar a escalar a Montserrat, però ahir en el viatge de tornada del Pedra, quan vam passar per ella, tots tres que avui tornem a ser veiem que està exuberant de neu i aviat enllestim per majoria absoluta tornar al Berguedà, a l'acollidora paret de Malanyeu, doncs el David no la coneixia i nosaltres fa temps que volíem tornar, a més, si a algú li tenia que fer mandra recórrer un altre cop la mateixa carretera era al David, en poc més d'un mes serà sisè cop que visita la comarca.

Avui Xavi i jo estem més espesos de lo normal després del sopar-sorpresa d'ahir nit, un comiat de la seva filla que en pocs dies marxa nou mesos a treballar a Colòmbia per MSF. David sembla fresc com una rosa, nosaltres tenim les cames i els braços pesats, veritablement tenim ressaca i el pla de fer dues vies ho veiem borrós, o sigui, comencem per aquesta que és la que més ilu li fa al nouvingut i després ja veurem.

El després és fer no res més, en Xavi i jo tenim prou amb el bon gust que ens torna a deixar, aquesta combinació d'Stoc amb Monges queda una via molt homogènia i si fos una mica més llarga ja seria la bomba. David ha gaudit com un nen amb sabates noves i per ell segur que en faria unes quantes més, però s'adapta com el bon nan que és i marxem deixant deures pendents.


Aproximant, al fons la paret
Els nens al 1r llarg de l'Stoc
David al famós 2n llarg de l'Stoc
Visió de la vall des de l'R1
Xavi al 3r llarg de Monges
David al 3r llarg de Monges i a la dreta un sortint per l'Stoc
Et trobarem a faltar!!

2 comentaris: