16 de març 2013

Via GEDE

by Escalatroncs
L'ELEFANT
  • Llargària: 155m
  • Dificultat: 6a/A0 (obligat V/Ae)
  • Material utilitzat: Cintes exprés, alguna baga, microfriends -aliens- del blau al vermell (el blau es pot posar al primer llarg, a uns 10 abans d'arribar a l'R1) i link cam verd i groc
  • Orientació: S-SW
  • Ressenya consultada: Escalatroncs




Montserrat és la meva muntanya mà- gica, aquí puc somiar les mil i una aventures fent pocs quilòmetres, des d'anar a fer un simple pícnic a fer el saltimbanqui per les seves parets.

Avui li toca el torn a aquesta via que fa temps que la tinc a la llista de les pendents, una llista més llarga que un dia sense pa, soc grandeta però jove en aquest terreny.

La via és molt bona, lògica i amb estil, per a gaudir encara que tingui algun pas polit, l'únic la humitat i fang que hem trobat a la fissura del tercer llarg, la qual déu ser difícil trobar seca sinó és en ple estiu i després de moooolts dies sense ploure.

El primer i últim llarg son nets. Al primer hem posat l'alien blau i a l'últim no ens ha cabut res, en els altres llargs quan no hi ha es pot amanir bé.

Primer llarg, arribant R1
Segon llarg
Tercer llarg
Tercer llarg
Inici quart llarg
Visió R4
Inici cinquè llarg
Sisè llarg

2 comentaris:

  1. Una via molt bona, nosaltres vam ajuntar el segon i tercer en un i queda una tirada "divertida".
    Us va sortir el diedre del vostre cinquè llarg?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests dos llargs s'enllacen sense cap problema, però davant portàvem una cordada i tampoc la volíem fer més curta del que és, no dúiem intenció de fer res més ni haguéssim pogut, a mig díedre del 5è llarg va començar a caure alguna gota.
      En aquest cinquè llarg no vaig tenir collons de treure el primer pas, o sigui, accedir al díedre, i vaig acabar fent un gran A0 del primer pitó, després ja vaig poder fer!

      Elimina