30 de des. 2011

Via Stoc de Coc sortint per Monges Mascles

by Montse Molano
MALANYEU-Paret del Devesó (Cingles del Molí)
  • Llargària: 160m
  • Dificultat: V+
  • Material utilitzat: Cintes exprés
  • Orientació: Sud-est
  • Ressenya consultada: Kutrescaladors


Venim aquí congelats del Pirineu. Abans d'ahir per la nit va estar nevant i ahir amb la barreja del vent no hi havia qui estigués. Aquí també fa un fred que pela, però a la paret s'està de conya, amb samarreta hi ha prou.
L'havíem ficat l'ullet a aquesta via, però l'altre cop que va ser el primer que vam estar aquí estava ocupada. Avui també trobem una cordada, però només fan el primer llarg i ara pleguen, estem de sort.
Ara, després de conèixer-la entenc que sigui concorreguda, és magnífica. Tots tres llargs son mantinguts, super ben equipada i boníssima roca, en dues paraules: im pressionant. Una via que no et deixa indiferent i que voldries tres o quatre llargs més, una bella escalada per a finalitzar l'any.

Primer llarg
Segon llarg


Tercer llarg
Escalador al mig del segon llarg


    2 comentaris:

    1. Boníssima la via i et deixa els braços ben calents. El segon llarg sembla que no vulgui acabar mai. Realment Malanyeu és un lloc amb un encant especial i aquesta via és una petita joia per gaudir. Felicitats per l'escalada!

      ResponElimina
    2. Hola wptns, vaja desastre que estic feta, he vist els vostres comentaris a la visió general de la plantilla i no sabia com contestar, resulta que és aquí on jo mateixa he deixat comentaris en altres blocs.
      Molta raó amb lo del lloc i via, gràcies!

      ResponElimina