21 de febr. 2012

Via Planetes Transparents

SERRAT DELS MONJOS
  • Llargària: 200m
  • Dificultat: V+
  • Material utilitzat: Semàfor microfriends, friends del 0.5 al 3, bagues i cintes exprés
  • Orientació: Sud
  • Ressenya i localització:

treta de la web Balcó de la Lluna
by Montse Molano










D'aquesta via no hi han gaires bons comentaris, però la Laura me la proposa i com l'aventura m'agrada no dubto en anar a tastar-la amb ella. 
El dia és radiant, la companyia bona, la roca prou acceptable, assegurances fixes ben col·locades i afegim tot el que volem al nostre gust, llargs variats i algun pas que dóna que pensar, caminem i xerrem per arribar a l'última part... tot això fa que l'escalada resulti molt agradable i que la via deixi un bon gust de boca.
Fora d'algunes vies, aquesta zona no és un lloc de parets amb continuïtat i de roca magnífica, però si un bon escenari amb vies de varis llargs on passar l'estona i on podem aguditzar i posar en practica tots els sentits que calen per a escalar, gaudint del sol i de la natura un fred dia d'hivern. 

Arribant R1

Segon llarg

Arribant R2

Tercer llarg
Quart llarg

A peu del Satèl·lit, cinquè llarg 

Cinquè llarg



































Inici sisè llarg

En busca del descens

2 comentaris:

  1. Tant important és la via com la companyia i en aquest cas la jornada va sortir rodona. Fins i tot vam trobar la baixada jejejeje!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben cert Laura i coi amb la baixada, ens va entretenir una estona trobar el primer ràpel això que vam passar pel seu costat!

      Elimina