1 de juny 2012

Via Montpart

MIRANDA DE LES BOHIGUES
  • Llargària: 100m
  • Dificultat: 6a (no obligat)
  • Material utilitzat: Cintes exprés i una baga per a sabina
  • Orientació: Est
  • Ressenya consultada: Escalatroncs
 
by Escalatroncs
Ufff! Una mica més i no arribem a temps a escalar aquesta tarda, un accident ens ha deixat bloquejats a l'A2 i ens ha fet arribar a les cinc a Can Massana, però com el dia allarga molt ens engresquem a tirar amunt, amunt i força.
Avui comparteixo l'alegria de fer aquesta petita gran via amb el Jordi, tots dos fa temps que somiem amb aquesta bella línia en aquest mar de pedra vertical i que per a una tarda calorosa és ideal.
El primer llarg m'agafa despistada en un pas de V+ molt fi i em fa aturar-me de cop a mirar bé com passar-ho, al final amb un vigila que vaig passo i a partir d'aquí amb els motors escalfats la resta de la via es deixa fer, fins hi tot em sorprèn que està prou bé la roca en el tercer llarg, el qual et fa vibrar a tope i et deixa espatarrat.
Quan arriben al cim estem més contents que un gínjol, la motivació i il·lusió ens ha fet gaudir com a nans, per a mi ha sigut una tarda magnífica amb un bon company de cordada, ah, i distreta en veure pujar un barret de palla per la paret, que fora bromes, l'hòstia per a protegir-se de la solana que avui pegava en l'aproximació.

Arribant a l'R1
Inici segon llarg
Arribant R2
Tercer llarg
Arribant R3 fi via

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada