10 de febr. 2012

Casdada Cursi yo?

BOCA SUD TÚNEL BIELSA

  • Llargària: 350m
  • Dificultat: 3+/4
  • Material utilitzat: Cinc i sis cargols i cintes dissipadores (R en arbres)
  • Orientació: Sud-oest
  • Ressenya:



Avui tornem a aquest sector a aprofitar la seva formació, però les condicions no son com les d'ahir, les temperatures son una mica més altes i hi ha una gruixuda capa superficial que es trenca i picant una mica salta, acabem amb la sensació de picapedrers, i déu n'hi do el fort vent que torna a fer, carai, que pesat e insistent que és el punyeter.
Fem metres i metres, trobant-nos una part central tombada on només trenca la monotonia un ressalt, i arribem al tram final, un últim ressalt encès con una bombeta pel radiant sol que li pega i més llarg de lo normal, veiem que raja aigua a dojo pel mig i només la possibilitat de pegar-li per l'extrem dret, fem els primers trenta metres i al final decidim no fer els últims, hauríem de pujar levitant com a ballarines de ballet i amb la sensació d'acabar dins de la cascada.
Llarga jornada una mica decepcionant, em va agradar molt més la via d'ahir, aquesta té massa discontinuïtat encara que uns bons primers ressalts i un últim magnífic, però on pot ser ens hagués calgut arribar més aviat.

Primer tram
Primer tram


Inici tram central tombat

Ressalt al tram central


































Desllomant-se al tram central
Inici tram final
Últim ressalt


Últim ressalt

1 comentari:

  1. Osti... Aquesta via la vam obrir ja fa quasi vint anys amb el mestre Teixi... quins records... espero que la disfrutessiu molt!!

    ResponElimina