24 de des. 2011

Via El último sueño

by Montse Molano
SERRAT DEL MONJOS
  • Llargària: 165m
  • Dificultat: V+ (MD) obligat V
  • Equipament: Semi-equipada amb espits i un pitó
  • Material utilitzat: Joc d'aliens i camelots fins al 2, el 3 és totalment prescindible, cintes exprés i bagues
  • Orientació: Sud
  • Ressenyes consultades: Escalatroncs i Joan Asín
Avui ens hem ajuntat ni més ni menys que sis, fem dos cordades de tres i ens anem d'esbarjo a aquesta via. És un dia especial, vénen dos amics que fa mooooooooooolt temps que no escalàvem junts i a un d'ells feia almenys vuit anys que no l'havia vist, i a més a més, el meu company i jo teníem pendent d'acabar la via, doncs fa uns dos anys i mig la pluja ens va fer abandonar, i amb això, vet aquí allò de que la memòria és selectiva i deixa les coses no gaire maques oblidades.
Ara, al retrobar-la i conèixer-la sencera crec que no és gaire encoratjadora, té passatges concrets bons, però es constantment discontínua, algunes assegurances fixes col·locades amb molt poca gràcia, terra, herbes, punxes, branques... i per a rematar, la baixada que vam efectuar de porc senglar fins arribar al Torrent del Fondo, per sorpresa un descens ben guapo per una canal equipada.
Bé, al final el que compta per a mi és haver estat tots junts i només em sap greu que justament els dos amics que feia temps que no veia s'hagin quedat amb aquest regust d'aquesta zona de Montserrat que no coneixien. 

i

Primer Llarg
Segon llarg

Tercer llarg
Arribant R3




  











Inici 5è llarg


Arribant R4


Inici 5è llarg

Canal equipada de descens

2 comentaris:

  1. Hola,
    Nosaltres érem la cordada que teníeu per davant vostre, però fent la via insubmissió

    Salut i a tibar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, Hem sembla que éreu tres oi? Saps, també em sembla que ens vam trobar un altre cop, a la Codolosa una tarda que vas anar a canviar una assegurança! Aquell dia em vas donar el nom del teu bloc.
      Salut i bones escalades

      Elimina