29 d’abr. 2012

Via Putes Mosques

by Montse Molano
ROC D'EN SOLÀ (Perles)
  • Llargària: 155m
  • Dificultat: 6b (5c obligat)
  • Material utilitzat: Cintes exprés
  • Orientació: Sud
  • Ressenya:




Tenim uns quants dies per davant i portem molts plans, com sempre una llista interminable de vies somiades que més tard la meteo i la realitat física et deixa fer ni la meitat, però bé, no em queixaré pas, doncs després del dia plujós d'ahir avui tinc l'oportunitat de tastar aquesta via marcada en fluorescent a la llista de les pendents i que en el moment menys esperat ha caigut del cel.

Som la cordada habitual i al pany de paret de la nostra dreta tenim a l'Esteve i l'Arnau tibant-li i de tant en tant barallant-se amb algun regalim d'aigua. Nosaltres també tenim algunes humitats, xorreres i goteja del sostre, però al final no molesten gaire i podem passar amb calma.

La via és esplèndida i lo mateix que vaig dir de la seva veïna Amistades Pelirrojas, genial, variada i grau amable sense regalar res i ideal per a pujar la moral, i com no, la pluja en l'últim llarg ens agafat i amb aquesta a la butxaca donem per finalitzada la jornada d'escalada, prou sort hem tingut en aprofitar l'estona que l'aixeta era tancada.

La via
Primer llarg
Inici segon llarg
Segon llarg
A l'R2


Arribant R2

Inici tercer llarg

Tercer llarg, flanqueig sota el sostre

Arribant R3

Inici quart llarg




















































Arribant R4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada