16 de febr. 2013

Via Heroes del Silencio

PALA DEL COLL (Mont-Roig)
  • Llargària: 85m
  • Dificultat: 6b (obligat V+/6a)
  • Material utilitzat: Cintes exprés i semàfor microfriends
  • Observació: Els micros son totalment prescindibles, però si vas fluix com nosaltres, en el primer i últim llarg col·locar un micro dóna alegria en un punt on el coco troba aire entre assegurances
  • Orientació: S-SW
  • Ressenya consultada: A la web lanochedelloro

by Montse Molano (croquis de Luichy)

Aquesta paret la vam conèixer fa poc a través de la via Rosa d'Abril de grau més suau i menys equipada. Avui, però, tenim ganes d'esprémer el cervell i les forces, i a la Héroes del Silencio sens dubte trobarem aquests dos ingredients, doncs per a nosaltres és prou mantinguda.

La via es troba totalment equipada, però cal anar amb el grau obligat consolidat per a no patir més de lo previst. Nosaltres l'hem enllestida amb uns quants reposos en el primer i últim llarg, i un parell d'A0 en el 6B, tot just ens ha faltat una mica de pila per a gaudir de tots els moviments que et regala l'escalada.

El primer llarg de la via recorre una fissura i no dóna treva fins arribar al flanqueig cap a l'R. L'inici del segon no fa gaire bona pinta i el tram de 6b encara menys, però quan et fiques sorprèn, espectacular fins a l'R. El tercer llarg té dos trams agraïts, sobre tot la placa per arribar a l'R. I l'últim, és la guinda del pastís, comença en una placa de llastretes i arriba a l'R en un esclat de passió.

Inscripció a peu de via
Inici primer llarg
Segon arribant R1



Segon llarg

Segon llarg

Pitó al segon llarg
Des de l'R2 visió del segon llarg i R1
Segon llarg
Arribant R2


















Segon de cordada arribant R3

Inici tercer llarg


Inici quart llarg

4 comentaris:

  1. Enhorabona per la via! sembla que no hi regalen res!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bàsicament és que son molt mantinguts el primer i quart llarg, i nosaltres ara estem una mica fluixos per aquestes festes!

      Elimina
  2. Una via curta però intensa, que et deixa bon reguts. Enhorabona

    ResponElimina