21 de jul. 2012

Via Clásica de Verano

by Luichy
PEÑA MONTAÑESA
  • Llargària: 235m
  • Dificultat: 6b+ (5c obligat)
  • Material: Cintes exprés, bagues, microfriends i friends del 0.75 al 3, i un estrep
  • Orientació: Sud (però es troba oculta dins d'una canal que a l'estiu li dóna el sol al migdia)
  • Ressenya: Lanochedelloro 
Vista de la Peña Montañesa des de la carretera abans d'arribar a Ainsa


Aquest cap de setmana el volem compartir amb una colla d'amics que estan per la zona fent barrancs i ho combinem amb aquesta paret ens ve molt de gust, no coneixem el lloc.
El nostre destí en aquesta empresa és prou incert com per a no acabar fent la via, doncs Xavi es tenia callat que arrossega una petita lesió des de que va anar Taghia i en l'última escalada li va petar, o sigui, que anem bàsicament a fer una prospecció.
Arribats al lloc on surt el camí, omplim cantimplores en una font i enfilem camí. És aviat, però la calor és intensa i suem la gota gorda per arribar a peu de via, déu n'hi do la pujadeta, passes d'un camí plàcid a una canal de cabres, arribem ben bé en una hora i mitja.
Seguint lo pactat enceto jo el primer llarg i quan arriba Xavi em diu el que ja m'esperava, que no pot escalar i hem d'abandonar. La qüestió és que observant el nostre voltant ens sembla que seguint la còmode feixa cap a l'esquerra podrem baixar caminant i així és, arribes a una canal que només té una petita desgrimpada inicial molt fàcil.
Apa, avui ho hem enllestit prou ràpid, encara que pensant-lo millor hem estat una bona estona des de que hem sortit de la furgo i tornat, tot perquè ens hem enredat a fer el vermut i la xerrada a la terrassa magnífica que hi ha a la R1.

Punt de partida
Primer llarg
Aproximant



Còmode R1, cap a l'esquerra escapatòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada