19 de gen. 2012

Via Francesc Casanovas

ELS PLECS DEL LLIBRE (Sortint pel MONTGRÓS)
  • Llargària: 175m + 120m
  • Dificultat: 6a (V+ obligat)
  • Material utilitzat: Cintes exprés
  • Orientació: Sud
  • Ressenya consultada: lanochedelloro
by Montse Molano
Una altra d'aquestes que tenia a la llista per a quan fos una mica valenta i ja fa dies que hi havien ganes, però per una cosa o altra no havia quadrat fins avui. La qüestió és que ha valgut molt la pena la pallissa d'aproximació que té, sens dubte demà mateix la tornaria a fer i a repetir la via, he gaudit com una vaca, excel·lent roca i ben equipada.
Per a fer-ho més rodó vam sortir pel Montgrós seguint la idea de la ressenya de Luichy, així ho podíem fer amb corda simple i baixàvem caminant evitant el ràpel, encara que alguns son prou agosarats i no els cal això, doncs uns que venien de la Rosaura des d'aquest segon coll van baixar sense fer-ho. 
Aquest últim tram volíem enllestir-ho en un llarg, però la corda després de 60m en un terreny ajagut tirava cap enrere i en unes sabines a mà dreta vaig improvisar una R a l'espera del relleu per a què arrossegués ell la corda. Tampoc hagués calgut arribar a aquest extrem, en menys metres cap a l'esquerra en algun punt hi ha una R muntada.
També des del collet en diagonal cap a l'esquerra surt una línia de lluents parabolts daurats, però al final vaig optar per la línia més recta iniciada en un espit en forma d'armella, després un buril, seguidament un altre espit i per últim un altre buril fins a les sabines.
Una bona jordana en un lloc aprop de casa, tot un luxe.

Primer llarg, arribant a l'R
Inici segon llarg


Segon llarg
Inici tercer llarg


Quart llarg
Cinquè llarg



Primer llarg al Montgrós

Segon tram Montgrós

R de sabines al Montgrós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada