26 de gen. 2012

Via Conxita Garcia Perez

by Germans Masó a la web lanochedelloro
AGULLA PATCHWORK i ROCA SANT CUGAT
  • Llargària: 110m
  • Dificultat: 6a (5c obligat)
  • Material utilitzat: Cintes exprés i per al primer llarg de l'agulla una baga sabinera i semàfor microfriends 
  • Orientació: Sud-est
  • Ressenya consultada: Escalatroncs

Fa molt temps que tenia ganes de coincidir amb la cordada Josep i Laura i avui tinc la sort de poder fer-ho amb ella. Em fa molta il·lusió perquè lo normal és sempre tenir un company de cordada de sexe masculí.
A la festa també s'afegeix una altra persona més, un amic que el portem pel camí de l'amargura je je, ja que fem l'aproximació pel Clot de la Mònica i acabem pujant pel Torrent dels Llorers, una grimpada ben distreta fins arribar a peu de via, que el deixa una mica fotut de genolls.
La via es localitza prou bé gràcies a l'agulla Patchwork que hi ha adossada a la Roca de Sant Cugat i com té tres llargs ens repartim un cadascú, bé, jo una mica egoista havia fet el segon i també volia fer l'últim, doncs l'ombra s'havia apoderat de la pared feia estona, aturat et quedaves fred i que millor que continuar tibant-li oi.
Hem caminat força i escalat poc, un primer llarg fàcil però atenció amb la roca, tot seguit un ràpel, després un segon llarg molt elegant amb "sartenazo" per arribar a la primera xapa i un últim llarg amb unes primeres passes tècniques que seguidament més fàcilment ens porta al final. Aquesta via la podem combinar amb altres de la zona per allargar, nosaltres ho vam intentat a la Mamella, però a l'enredar-nos en trobar la via desistim al fer tard. Bona jornada i bon lloc en bona companyia, que més es pot demanar.

LES FOTOS SON DELS COMPANYS, jo em vaig oblidar la càmera

Aproximant pel torrent dels Llorers
Primer llarg


Primer llarg

Curiós mini pot de piades dalt l'Agulla Patchwork

Segon llarg

Tercer llarg

    2 comentaris:

    1. Mira que fa temps que ens coneixem i fins ara que no hem pogut compartir corda, però el que té més delicte és que ho hem fet en una via de roca jejeje. Espero repetir aviat i a veure si pot ser amb piolets pel mig!

      Salut, tàpia i alegria!

      ResponElimina
      Respostes
      1. Es veritat, com canvien les coses i com ens hem de veure je je!

        Elimina